MusiikkiMusiikki

Seinäjoen kaupunginorkesterin raikas kevät

Teksti Heli Lahti Kuvat Olavi Yli-Vainio, Toni Rutanen ja Minna Annola

Marzi Nyman

Pakkasbarokki

ke 16.1.2019 • to 17.1.2019
Pakkasbarokki
Lapuan kirkko • Seinäjoki-sali

Kevään kirpsakka aloitus tuo lavalle barokkimusiikin helmiä. Seinäjoen kaupunginorkesterin vieraaksi konserttiin saapuu cembalotaiteilija Raili Peltonen.

 

to 24.1.2019
Nuorta voimaa ja vapauden riemua!
Seinäjoki-sali

Kapellimestari Jukka Untamalan kokonaisuus nostaa esiin vasta 15-vuotiaan pianotaiteilijan, Lauri Forsténin. Mozartin lisäksi musiikkimaailma kelluu myöhäisromantiikassa ja puhaltajien sointimaailmassa.

 

to 7.2.2019
Haapaneitty, Mettäntyttö
Seinäjoki-sali

Kirmo Lintisen koko perheen musiikkisatu, jota voi lukea, katsoa ja kuunella. Kustaa Saksin upea kuvitus täydentää elämystä. Lähde mukaan seikkailuun yhdessä Einon ja hänen kissansa kanssa!

 

ke 13.2.2019 • to 14.2.2019
World of Tango: Tangon maailma
Vaasa • Seinäjoki-sali

Tangon tulisuutta Seinäjoen ja Vaasan kaupunginorkesterien suuressa tangokonsertissa, jota johtaa Jukka Iisakkila. Laulusta vastaa tangon monitaitaja Angelika Klas. Ilta ei takuulla jätä ketään kylmäksi!

 

Marzi Nyman

to 7.3.2019
Taiteilijavieraana Marzi Nyman
Seinäjoki-sali

Toivottu vieras Marzi Nyman palaa Seinäjoelle. Kun mies ja (sähkö-)kitara astuvat lavalle yhdessä Seinäjoen kaupunginorkesterin kanssa, lopputulosta on mahdoton ennustaa. Viimeksi liput vietiin käsistä!

 

ke 20.3.2019 • to 21.3.2019
Vuodenajat sävelin
Laihian kirkko • Seinäjoki-sali

Neljä vuodenaikaamme ansaitsevat tulla koetuiksi. Konsertin visuaalisuudesta vastaa luontokuvaaja Jukka Risikko. Koe kevään vihreys, kesän lämpö, syysaamun sarastus ja talven ihmemaa yhden illan aikana.

 

pe 12.4.2019
Johannes-passio
Lakeuden risti

Johann Sebastian Bachin loistava Johannes-passio jälleen Seinäjoella! Huikeaa solistikaartia, orkesteria ja passiokuoroa ohjastaa kapellimestari Juhani Lamminmäki. Hieno avaus hiljaiselle viikolle.

 

Annika Eklund

ke 1.5.2019
Vappukonsertti: Oon voimissain!
Seinäjoki-sali

SKOR sukeltaa FinnHits-tunnelmiin! Solisteina ”Suomen Michael Buble” Mikael Konttinen ja säkenöivä Annika Eklund. Sovituksista vastaa Antti Rissanen. Kyllä nyt lähtee Sata salamaa ja Delilah!

 

to 9.5.2019
Angloamerikkalainen ilta
Seinäjoki-sali

Kapellimestari Nils Schweckendiekin kokonaisuus tarjoaa angloamerikkalaisia makupaloja. Soittajarivistöä vahvistaa pianotaiteilija Anna Kuvaja. Raikas lopetus monipuoliselle kevätkaudelle.

Artikkeli on julkaistu Kulttuurilehti Ilmiössä 10.1.2019.

Seinäjoen kaupunginorkesteri

Eli SKOR on klassisen musiikin orkesteri, joka taipuu monipuolisesti eri musiikkityyleihin sinfonioista lastenkonsertteihin ja viihteestä nykymusiikkiin. SKOR konsertoi akustisesti loistavassa, nimenomaan musiikkisaliksi suunnitellussa Seinäjoki-salissa. Runkosoittajiston jousikvintetti ja puhallinkvintetti esittävät säännöllisesti niin keskeistä klassista, kuin uudempaakin kamarimusiikkituotantoa. Soittajistoa täydennetään sinfoniakonserteissa ammattimuusikoilla.

Osoite
Seinäjoki-sali, Kampustalo, Kalevankatu 35
SKORin toimisto, Keskuskatu 32 A

Lisätietoja
skor.fi

Lisää ilmiöitä: