TeatteriTeatteri

Epäkuolleet ensiesitetään kahdessa kaupungissa

Teksti Anna Valtari Kuva Anniina Takala

Epäkuolleet ensiesitetään kahdessa kaupungissa. Mukana mm. näyttelijä Mia Vuorela. Kuva: Anniina Takala

Luvassa on äkkiväärää tykitystä mustan ja groteskimman huumorin ystäville.

Seinäjoen kaupunginteatterin kevätkausi käynnistyy maailmanlopun huumorilla. Ville Koskivaaran postapokalyptisiä teemoja syväluotaava uusi zombinäytelmä Epäkuolleet saa ensi-iltansa Verstas-näyttämöllä 31. tammikuuta 2019.

Nuoren polven tekijän Ossi Koskelaisen ohjaus yhdistää b-elokuvien kielioppia ja nyrjähtänyttä sarjismaailmaa viiltävään draamaan.

– Luvassa on äkkiväärää tykitystä mustan ja groteskimman huumorin ystäville. Näytelmä on audiovisuaalinen kokonaisuus ja edustaa elo- ja sarjakuvista tutuksi tullutta estetiikkaa, kuvailee Koskelainen.

Epäkuolleet ensiesitetään kahdessa kaupungissa. Mukana mm. näyttelijä Mia Vuorela. Kuva: Anniina Takala

Näyttelijä Mia Vuorela.

Uuden yhteistyön avaava näytelmä toteutetaan Kokkolan kaupunginteatterin kanssa. Homma hoidetaan kimpassa joka osa-alueella esimerkiksi valmistamalla lavastus ja puvut Kokkolassa sekä tarpeisto ja naamioinnit Seinäjoella. Rooleissa nähdään Seinäjoen kaupunginteatterin Mia Vuorela ja Kokkolan Pekka Johansson.

Katsoja, laittaudu zombiksi!

Groteskin zombinäytelmän visuaaliseen maailmaan eläytyvän yleisön vaivannäkö palkitaan: zombikatsojat saavat lipusta viisi euroa alennusta (norm. 20 euroa).

Verstas-näyttämö on kaupunginteatterilla osoitteessa Alvar Aallon katu 12. ⧫

31.1.–3.4.2019

Epäkuolleet

Kaupunginteatteri

Artikkeli on julkaistu Kulttuurilehti Ilmiössä 10.1.2019.

Seinäjoen kaupunginteatteri

Teatterikatsomossa voi antautua tarinoiden vietäväksi! Tuntea riemua, liikutusta ja empatiaa. Oppia uutta ja laajentaa sydäntään. Siihen kaikkeen tarjoaa Seinäjoen kaupunginteatteri mahdollisuuden kaupungin ja maakunnan ihmisille. Aina elävänä.

Osoite
Kaupunginteatteri, Alvar Aallon katu 12
Törnävän kesäteatteri, Törnävänsaarentie 1

Lisätietoja
seinajoenkaupunginteatteri.fi

Lisää ilmiöitä: