TeatteriTeatteri

Illallinen Taunon ja Ansan kanssa

Teksti Juulia Soidinaho Kuva Tomi Lähdesmäki

Tauno ja Ansa, kamera käy

Hotelli-Ravintola Alman illallispöydän makuretkeltä on ollut jatkoyhteys aikamatkalle 1940-luvun valkokankaalle marraskuusta lähtien. Vuosikymmenten takaisen tähtiparin Tauno Palon ja Ansa Ikosen suhteesta kerrotaan kepeästi KultSin nostalgisessa esityksessä Tauno ja Ansa, kamera käy.

Naistensankarin mainetta niittävä Tauno suhtautuu elämään rennosti, kun taas Ansa tahtoo pitää kaiken kurissa ja nuhteessa. Parin napakka sanailu lennättää kipinöitä elokuvien kuvauksissa, mutta kun kamera sammuu, sammuuko parin vetovoimakin?

Esityksessä on mukana parin hittikappaleita sekä legendaarisia kohtauksia eri elokuvista. Taunon roolissa esiintyy näyttelijä Ville Orttenvuori ja Ansan osassa taiteilija Juulia Soidinaho.

Taunon, Ansan ja kolmihenkisen orkesterin hurmaava seurue täydentävät Alman tunnelmallisia illallisia tammikuulle, jonka jälkeen kolmevarttista esitystä voi tilata erilaisiin tilaisuuksiin. ⧫

8.11.2018–12.1.2019

Tauno ja ansa, kamera käy

Hotelli-ravintola Alma

Artikkeli on julkaistu Kulttuurilehti Ilmiössä 10.1.2019.

Kulttuurikollektiivi Silta

Eli KultSi kiertää Etelä-Pohjanmaan alueella esittämässä soveltavan taiteen produktioitaan ja tuottaa yhteisöllistä toimintaa ja hyvinvointia taiteen ja kulttuurin keinoin. KultSi on Improaallon ohella tuttu koulukiusaamista ehkäisevistä ja tyhypajoista sekä kehitysvammaisten teatteriharrastajien Kuningasryhmästä. Tilattavissa on impron lisäksi tyhy-, teatteri- ja sirkustyöpajoja sekä esittäviä, osallistavia ja draamallisia sisältöjä.

Lisätietoja
kulttuurikollektiivisilta.fi

Lisää ilmiöitä: