TeatteriTeatteri Hysteria tarjoilee entistä enemmän elämyksiä

Teksti Juulia Soidinaho Kuva Jasmiina Soidinaho

Improaallon Rami Mäkilaine, Juulia Soidinaho ja Ville Orttenvuori

Improaalto on osa Teatteri Hysteriaa. Kuvassa Rami Mäkilaine, Juulia Soidinaho ja Ville Orttenvuori.

Teatteri Hysterian toiminta monipuolistuu syyskuussa, kun teatteri saa viereensä ravintolan Piirin Verstas-rakennukseen. Samalla Hysterian esitystila uudistuu ja teatterin sisäänkäynti siirtyy rakennuksen toiselle puolelle.

Yhteistyö mahdollistaa uusia elämyksiä, sillä teatteri ja ravintola tarjoavat jatkossa entistä kokonaisvaltaisempia elämyspaketteja teatterivieraille. Jatkossa kulttuurinnälkäisille on tarjolla myös maukkaat väliaikatarjoilut sekä show and dinner -paketit. Ravintola ja teatteri toteuttavat yhteistyössä myös yksityisiltoja sekä kokous- ja juhlapalveluita.

Nyt pääsemme tekemään mahtavia juttuja yhdessä.

Hersyvän hauskan Juokse vaimosi edestä -komedian ensi-ilta avaa Teatteri Hysterian ja Ravintola Verstaan ovet 17. syyskuuta. Näyttelijä Ville Orttenvuori palaa takaisin Hysterian riveihin ja tähdittää farssia yhdessä Rami Mäkilaineen ja Juulia Soidinahon kanssa.

— On hienoa saada Ville takaisin mukaan kolmikkoomme. Nyt pääsemme tekemään mahtavia juttuja yhdessä. Teatterimme tekee viihdyttäviä esityksiä rennossa ympäristössä. Meillä on aina tilaa naurulle, kertoo ohjaaja-näyttelijä Rami Mäkilaine.

Teatteri Hysteriaan kuuluva Improaalto keikkailee myös syksyn ja talven aikana ahkerasti ja naurutakuulla varustettua ryhmää voi tilata esiintymään Teatteri Hysterian lisäksi myös muualle.

Syksyn aikana Teatteri Hysteria panostaa myös lasten kulttuurihyvinvointiin. Luvassa on lapsille suunnattuja kursseja ja leirejä sekä päiväkoti-ikäisille suunnattu teatteriesitys.

Teatteri- ja lounasravintola Verstas avaa ovensa

Ravintola Verstas tarjoilee arkipäivisin laadukkaista raaka-aineista loihdittua lounasta. Kaunis miljöö ja monipuolinen lounas houkuttelevat viettämään kiireettömän hetken kesken työpäivän tai sopimaan lounaspalaverin Piirille. Lounaan jälkeen historiallinen mielisairaalamiljöö tarjoilee loistavan ympäristön pienelle kävelylle.

Lisäksi ravintola Verstas palvelee anniskelu- ja tilausravintolana Hysterian näytösten yhteydessä. Baarin antimista pääsee nauttimaan niin väliajalla kuin näytöksenkin aikana. Ennakkoon varattavat show and dinner -paketit yhdistävät teatterielämykseen laadukkaan ravintolaillallisen kaupungin tuoreimmassa ravintolassa.

 

11.–13.8.2022
Suljetut ovet -museodraamakierros
Teatteri Hysteria

17.9.–12.11.2022
Juokse vaimosi edestä
Teatteri Hysteria

21.9.–26.10.2022
Improkurssin alkeet
Teatteri Hysteria

17.10.–21.10.2022
Lasten teatterileiri
Teatteri Hysteria

 

Artikkeli on julkaistu Kulttuurilehti Ilmiössä 7.8.2022.

Teatteri Hysteria

Teatteri Hysteria on teatteri-, taide- ja tapahtumatila, joka tarjoaa Piirin alueella monipuolista kulttuuria koko illan improvisaatioesityksistä erilaisiin ajankohtaisiin näytelmiin. Hysteria tuottaa myös työhyvinvointi- ja koulutuspalveluja.

Osoite
Seuralantie 25

Lisätietoja
hysteria.fi

Lisää ilmiöitä: