TeatteriKulttuurikollektiivi Silta työskentelee hyvinvoinnin parissa

Teksti Juulia Soidinaho Kuva Susanna Oversteyns

Juulia Soidinaho ja Rami Mäkilaine näytemässä Vain satasen laina.

KultSin Juulia Soidinaho ja Rami Mäkilaine.

Syyskuussa Kulttuurikollektiivi Sillan Vain satasen laina -näytelmä saa jatkoa kolmen esityksen voimin Teatteri Hysteriassa. Esitys pureutuu päähenkilö Mikon kautta maksuvaikeuksista selviytymiseen. Koskettava esitys käsittelee tunteita ja ratkaisuja maksuvaikeuksien taustalla.

Kulttuurikollektiivi Silta tunnetaan taideprojekteista, joilla se pyrkii luomaan siltoja eri toimijoiden välille. Yhdistyksessä vaikuttaa laaja kirjo soveltavan taiteen ammattilaisia, jotka luovat taiteen keinoin erilaisia työpajoja ja esityskokonaisuuksia. KultSi tunnetaan hyvinvointiin tähtäävästä toiminnasta, jossa erilaisia yhteisöjä osallistetaan taiteen äärelle. ⧫

17.–19.9.2020

Vain satasen laina

Teatteri Hysteria

Artikkeli on julkaistu Kulttuurilehti Ilmiössä 10.8.2020.

Kulttuurikollektiivi Silta

Kulttuurikollektiivi Silta on Seinäjoella toimiva monimuotoinen taiteenalojen yhdistys, joka tuottaa kulttuurihyvinvointia teatterin, taiteen ja työpajojen muodossa. KultSi toimii pääasiassa Etelä-Pohjanmaan alueella, yhteistyössä eri tahojen toimijoiden kanssa. Kollektiivin toimintaa tällä hetkellä kantavat yhteisölliset, soveltavat ja toiminnalliset menetelmät, joilla se pyrkii lisäämään alueensa hyvinvointia. Historiallisilla draamaesityksillä, uuden asuinalueen kulttuuritoiminnan luomisella ja ajankohtaisilla työpajoilla kohotetaan myös alueen kulttuurista kantavuutta.

Lisätietoja
kulttuurikollektiivisilta.fi

Lisää ilmiöitä: