TeatteriKulttuurikollektiivi Silta työskentelee hyvinvoinnin parissa

Teksti Juulia Soidinaho Kuva Susanna Oversteyns

Juulia Soidinaho ja Rami Mäkilaine näytemässä Vain satasen laina.

KultSin Juulia Soidinaho ja Rami Mäkilaine.

Syyskuussa Kulttuurikollektiivi Sillan Vain satasen laina -näytelmä saa jatkoa kolmen esityksen voimin Teatteri Hysteriassa. Esitys pureutuu päähenkilö Mikon kautta maksuvaikeuksista selviytymiseen. Koskettava esitys käsittelee tunteita ja ratkaisuja maksuvaikeuksien taustalla.

Kulttuurikollektiivi Silta tunnetaan taideprojekteista, joilla se pyrkii luomaan siltoja eri toimijoiden välille. Yhdistyksessä vaikuttaa laaja kirjo soveltavan taiteen ammattilaisia, jotka luovat taiteen keinoin erilaisia työpajoja ja esityskokonaisuuksia. KultSi tunnetaan hyvinvointiin tähtäävästä toiminnasta, jossa erilaisia yhteisöjä osallistetaan taiteen äärelle. ⧫

17.–19.9.2020

Vain satasen laina

Teatteri Hysteria

Kulttuurikollektiivi Silta

Eli KultSi kiertää Etelä-Pohjanmaan alueella esittämässä soveltavan taiteen produktioitaan ja tuottaa yhteisöllistä toimintaa ja hyvinvointia taiteen ja kulttuurin keinoin. KultSi on Improaallon ohella tuttu koulukiusaamista ehkäisevistä ja tyhypajoista sekä kehitysvammaisten teatteriharrastajien Kuningasryhmästä. Tilattavissa on impron lisäksi tyhy-, teatteri- ja sirkustyöpajoja sekä esittäviä, osallistavia ja draamallisia sisältöjä.

Lisätietoja
kulttuurikollektiivisilta.fi

Lisää ilmiöitä: