TeatteriKun yksi vaikenee, muut paljastavat paljon

Teksti Anna Valtari Kuva Jukka Kontkanen

Jani Johansson ja Jukka Puronlahti näyttelevät Seinäjoella Larry Shuen Ulkomaalaisessa.

Seinäjoen kaupunginteatterin syksyn toinen ensi-ilta Pelkkänä korvana eli Ulkomaalainen on näytelmä Charliesta, miehestä, joka ei millään jaksaisi ”praatata”. Hän päätyy olemaan puhumatta ja mihin se johtaakaan! Hih, ainakin sakenevaan soppaan! Karmean hauska komedia leikkaa tähän päivään ja koskettaa meistä jokaista.

Pelkkänä korvana on hykerryttävä komedia valtaviin mittasuhteisiin paisuvasta valkoisesta valheesta, jonka johdosta syvän etelän umpimieliset perinteet natisevat liitoksistaan kielillä puhumisen kirittämänä, kuvailee ohjaaja Pekka Laasonen.

Jani Johansson ja Jukka Puronlahti näyttelevät Seinäjoella Larry Shuen Ulkomaalaisessa.

Charlie on avio-ongelmissa painiskeleva britti, joka suostuu kaverinsa ylikersantti ”Froggy” Le Sueurin kutsuun lähteä hermolomalle syrjäiseen majataloon Amerikan syvään etelään. Jani Johansson on Charlie ja Jukka Puronlahti on Froggy.

Rooleissa Jani Johansson, Jukka Puronlahti, Mia Vuorela, Heikki Vainionpää, Ville Orttenvuori, Maiju-Riina Huttunen ja Jussi Jätinvuori. ⧫

7.11.2020 – kevät 2021

Pelkkänä korvana eli Ulkomaalainen

Alvar

Artikkeli on julkaistu Kulttuurilehti Ilmiössä 10.8.2020.

Seinäjoen kaupunginteatteri

Teatterikatsomossa voi antautua tarinoiden vietäväksi! Tuntea riemua, liikutusta ja empatiaa. Oppia uutta ja laajentaa sydäntään. Siihen kaikkeen tarjoaa Seinäjoen kaupunginteatteri mahdollisuuden kaupungin ja maakunnan ihmisille. Aina elävänä.

Osoite
Kaupunginteatteri, Alvar Aallon katu 12
Törnävän kesäteatteri, Törnävänsaarentie 1

Lisätietoja
seinajoenkaupunginteatteri.fi

Lisää ilmiöitä: