KoulutusOpintopistekurssit laajentavat kansalaisopiston kurssitarjontaa

Teksti Anne Pohto

Seinäjoen kansalaisopiston teatteriryhmä harjoittelee

Tiesitkö, että voit saada Seinäjoen kansalaisopistossa käymästäsi kurssista virallisen opintopisteytetyn suoritusmerkinnän? Yleissivistävän ja pätevöittävän koulutuksen sekä taiteen perusopetuksen lisäksi kansalaisopisto tarjoaa osaamisperusteisesti kuvattuja opintopistekursseja.

Kursseille on määritelty osaamistavoitteet ja arviointikriteerit Osaamistavoitteet kertovat, mitä osaamista sinulla odotetaan olevan kurssin käytyäsi, ja arviointikriteerit kuvaavat sitä, miten sinun tulee osata arvioitava asia. Halutessasi osaamisesi kurssilla voidaan arvioida, jolloin voit saada virallisen opintopisteytetyn suoritusmerkinnän Oma Opintopolku -palveluun. Sen avulla voit todentaa hankkimaasi osaamista opinnoissa ja työelämässä. Kurssin hyväksiluvusta päättää jokainen oppilaitos itse. Opintopisteytetylle kurssille on mahdollista osallistua myös ilman arviointia. ⧫

 

Seinäjoen kansalaisopiston uusien opintopistekurssien suunnittelu alkaa alkuvuodesta. Voit ehdottaa opintopistekurssin aihetta verkossa tai ottamalla yhteyttä projektikoordinaattori Anne Pohtoon.
anne.pohto@seinajoki.fi
▸ puh. 050 512 9821
seinajoki.fi/kasvatus-ja-opetus/kansalaisopisto

 

Artikkeli on julkaistu Kulttuurilehti Ilmiössä 8.1.2024.

Seinäjoen kansalaisopisto

Seinäjoen kansalaisopiston monipuolisen kurssitarjonnan löydät opiston nettisivuilta!

Osoite
Kalevankatu 33

Lisätietoja
seinajoki.fi/kansalaisopisto

Lisää ilmiöitä: