Gallup

Kerro yllättävimmästä kulttuurielämyksestäsi!

Paikalliset vastaavat

Voit antaa oman vastauksesi jutun lopussa!

|

Helena Kaartinen

Heleena Kaartinen

Ehdottomasti kulttuuritoimen järjestämät K65-perjantaitreffit netissä. On yllättävää, kuinka tuommoinen pieni kotiin saatettu tapahtuma virkistää. Se on enemmän kuin olisin mennyt johonkin paikkaan – tämä kaikki oli täällä kotona vieraanani, yllättävästi.

|

Aliina Salmela

Aliina Salmela

Pari vuotta sitten kävimme oopperassa katsomassa Don Giovanni -oopperan. Meillä oli opastettu kierros näyttämön kulisseihin ja talon tiloihin. Minulle se oli silmiä avartava kokemus.

|

Ramzi Ben Aziza

Ramzi Ben Aziza

Yllättävintä oli kun pääsin kesällä jatkamaan tapahtuma-alan töitä hyvässä roolissa. Tapahtumien järjestäminen ei ole tänä päivänä itsestäänselvyys. On mahtavaa jos edes pientä tapahtumaa pääsee tekemään.

|

Mari Kela

Mari Kela

Koululla vieraili kuoro, nousi lavalle vakavana puvuissa ja aloitti kansanlaululla. Tylsää! Mutta mitä ihmettä? Pian he riisuivat housunsa ja alta paljastuu vihreät trikoot. Eka kerta kun näin Semmarit ja fanitus on jatkunut jo 30 vuotta!

|

Vappu Luhtala

Vappu Luhtala

Voimakkuudessaan yllättävin elämys on ollut Roomassa näkemäni Madama Butterfly -oopperan esitys. Teos on ihana ja tunnelma oli kaikin puolin kansainvälinen. Koin musiikin niin voimakkaasti, että purskahdin itkuun.

|

Lotta Eerola

Lotta Eerola

Muutama vuosi sitten Törnävän kartanon alueella esiteltiin Alexander Reichsteinin valohahmoja. Minut yllätti näyttelyssä se, kuinka historiallinen miljöö yhdistettiin saumattomasti aavemaisiin hahmoihin. Tuntui, kuin kartanon alueen edesmennyt väki olisi herännyt iltaisin eloon!

|

Mirva Kurhela

Mirva Kurhela

Yllättävin kulttuurielämykseni tapahtui ison marketin hevi-osastolla, kun päädyin keskelle paikallisen naiskuoron flashmob-esitystä. Kylmät väreet kulkivat pitkin selkäpiitä ja hymy nousi huulille.

|

Kati Latikka

Kati Latikka

En koe yllättyneeni yksittäisestä tapahtumasta, teoksesta tai esityksestä. Yllätyn usein esim. näyttelijän hyvästä roolityöstä, josta välittyy aitous ja läsnäolo. Se koskettaa jotain määrittelemätöntä minussa.

|

Vastaukset on julkaistu Kulttuurilehti Ilmiössä 9.1.2022.

Nimetön sanoo:

Vuosia sitten, Seinäjoen kaupunginteatterin kahviossa, päädyin juttusille ventovieraan rouvan kanssa. Keskustelumme alkoi tulevista näytelmistä, hän oli menossa pikkunäyttämölle, minä isolle. Yllättäen keskustelu syveni jo nähtyihin näytelmiin ja taide-elämyksiin ko.talossa ja kauempana. Syntyi lähes flow. Kun erkanimme hymyillen, tunsin saaneeni enemmän, mitä lähdin hakemaan. Kenties myös hän.

Kerro yllättävimmästä kulttuurielämyksestäsi! Anna oma vastauksesi:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää ilmiöitä: