TeatteriRavintola Verstas tarjoilee elämyksiä vapaa-aikaan

Teksti Juulia Soidinaho Kuva Jasmiina Soidinaho

Ravintola Verstas Piirin alueella

Ravintola Verstas sijaitsee vanhan mielisairaalamiljöön keskiössä Piirin alueella. Tunnelmallinen, aito ja lämminhenkinen ravintola toimii lounasravintolana päivisin ja iltaisin teatterin väliaika- ja illallisravintolana.

Ravintolan yrittäjinä toimivat Ravintola Varickon sekä Teatteri Hysterian yrittäjäpariskunnat. Ravintola Verstas totetuttaa illallispaketteja näytösten yhteyteen yhteistyössä Teatteri Hysterian kanssa. Ravintolan sisustuksessa on kunnioitettu Piirin historiaa ja yhdistetty sitä raikkain sekä kiehtovin tavoin nykyaikaan.

— Me haluamme olla mukana luomassa Seinäjoelle tiloja, joissa voi viihtyä ja nauttia vapaa-ajasta. Mikäpä voisi olla parempi tapa saada hienoja elämyksiä, kuin nauttia hyvästä ruuasta ja kokea samalla kertaa teatterin taikaa, kertoo ravintolan toimitusjohtaja Viivi Loppela.

Ravintola Verstaalta voi vuokrata tilat myös juhliin, kokouksiin ja erilaisiin tilaisuuksiin syys- ja talvikaudella. Ravintolan henkilökunta huolehtii tilaisuuksien toteuttamisesta intohimolla ja taidolla. ⧫

Artikkeli on julkaistu Kulttuurilehti Ilmiössä 8.8.2023.

Ravintola Verstas

Ravintola Verstaan tunnelmalliset tilat sijaitsevat Teatteri Hysterian yhteydessä Piirin vanhalla mielisairaala-alueella.

Lisätietoja
ravintolaverstas.fi

Lisää ilmiöitä: