Gallup

Millaisen taiteen tai kulttuurin äärellä olit viimeksi ja missä?

Voit antaa oman vastauksesi jutun lopussa!

|

 

Maria

Duck to kuvis! -ankkanäyttely! Torikeskuksessa oli esillä tuunattuja kylpyankkoja, joita oli toteutettu 17 oppilaitoksessa kuvistunneilla. Olin näyttelyssä tyttärieni kanssa. Valtavan taidokkaita ja mielikuvituksekkaita juttuja! Piristävää ja inspiroivaa!

|

 

Jyri

Ihan kaikki on kulttuuria. Alunperin kulttuuri on tarkoittanut maanviljelyä, joten: viikonloppuna huolsimme vaimoni kanssa mansikkapenkkiä. Tai leffailta vaimon kanssa kotisohvalla. Tai bändin, The Overnight Sensations, kanssa treenikämpällä. Soitettiin setti läpi muistin virkistämiseksi. Jonkun muun tekemää kulttuuria taitaa olla Hopeinen Kyy -orkesterin keikka Ylistarossa.

|

 

Krista

Tutustuimme tyhypäivänä Kalevan Navetan näyttelyihin oppaan johdolla. Sen jälkeen pääsimme opettelemaan vesivärimaalausta. Vesiväreillä saa kuin saakin aikaan muutakin kuin hailakoita vesilammikoita kupruilevalle paperille! Luovuutemme purkauksista saisi komean näyttelyn työpaikan seinälle.

|

 

Tero

Törnävän kartanoalueen kunnostustöissä. Nämä ovat hienoja vanhoja rakennuksia, mahtavaa että niitä hoidetaan ja säilytetään.  

|

 

Inkeri

Olen ollut harjoittelussa Seinäjoen kulttuuripalveluilla ja olen ollut työyhteisön kanssa useasti kulttuurin äärellä. Viimeisin seuraamamme esitys oli Compañía Kaari & Roni Martinin X•over-katutanssiesitys Kalevan Navetalla.

|

Vastaukset on julkaistu Kulttuurilehti Ilmiössä 28.6.2023.

Millaisen taiteen tai kulttuurin äärellä olit viimeksi ja missä? Anna oma vastauksesi:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää ilmiöitä:

Syysilmiö-kulttuuripäivä 6.10.2023

Syysilmiö-kulttuuripäivä järjestetään ensi kertaa Seinäjoella 6. lokakuuta 2023. Katso koko ohjelma täältä!