TeatteriKulttuurikollektiivi Silta rakentaa yhteyttä muinaisiin myytteihin

Teksti Tanja Huuskonen Kuva Katariina Vestergård ja Ilona Putula

Kulttuurikollektiivi Sillan esitys Modonmuutoksia

Maaliskuussa ensi-iltansa saava Muodonmuutoksia-esitys rakentaa siltoja nykyihmisen ajattelun ja muinaisten myyttien välille. Teos on inspiroitunut Ovidiuksen samannimisestä eepoksesta ja maalaa hahmojen matkaa näyttämölle naamioiden, elektronisen musiikin ja videotaiteen keinoin.

Monitaiteisen Muodonmuutosten kuvat sankaruudesta, rakkaudesta ja kapinallisuudesta nähdään Piirillä, Teatteri Hysterian näyttämöllä. Kulttuurikollektiivi Silta tunnetaan erilaisten yhteisöjen osallistamisesta taiteen äärelle. Teos kutsuu erityisesti nuoria katsojia pohtimaan, onko myyteillä yhä sijaa ajattelussamme. ⧫

Keväällä 2021

Muodonmuutoksia

Teatteri Hysteria

Kulttuurikollektiivi Silta

Eli KultSi kiertää Etelä-Pohjanmaan alueella esittämässä soveltavan taiteen produktioitaan ja tuottaa yhteisöllistä toimintaa ja hyvinvointia taiteen ja kulttuurin keinoin. KultSi on Improaallon ohella tuttu koulukiusaamista ehkäisevistä ja tyhypajoista sekä kehitysvammaisten teatteriharrastajien Kuningasryhmästä. Tilattavissa on impron lisäksi tyhy-, teatteri- ja sirkustyöpajoja sekä esittäviä, osallistavia ja draamallisia sisältöjä.

Lisätietoja
kulttuurikollektiivisilta.fi

Lisää ilmiöitä: