MusiikkiPaula Koivuniemi Roots & Friends juhlistaa uutta konserttisalia

Teksti Annukka Heinämäki Kuva Jouni Harala

Paula Koivuniemi

Asuin koko lapsuuteni ja varhaisnuoruuteni Itikanmäen tienoilla, joten alueeseen liittyy paljonkin muistoja.

Seinäjoen oman tytön, Suomen iskelmätaivaan valovoimaisimpiin tähtiin lukeutuvan Paula Koivuniemen hiteistä päästään nauttimaan Kalevan Navetassa lauantaina 21. maaliskuuta. Konsertissa kuullaan Koivuniemen rakastetuimpia kappaleita sekä vanhoja kansanlauluja kansanmusiikin soittimille sovitettuna. Folk-henkiset sovitukset tekevät tutuista kappaleista tuoreita, raikkaita ja rytmisesti vetovoimaisia.

– Odotan tietysti innolla esiintymistä syntymäkaupungissani Seinäjoella upean, erilaisen orkesterin säestyksellä. Seinäjoella yleisö on aina yhtä lämminhenkistä ja osallistuvaa, joten illasta tulee varmasti viihdyttävä ja ainutlaatuinen, Koivuniemi sanoo. Paula Koivuniemi Roots & Friends on samalla Kalevan Navetan uuden konserttisalin avajaiskonsertti.

– On toki kunnia saada avata uusi Hugo-konserttisali käyttöön ja toivon Kalevan Navetalle menestystä sen tuleville vuosille, Koivuniemi jatkaa.

Koivuniemelle Kalevan Navetan ympäristö on hyvinkin tuttu.

– Asuin koko lapsuuteni ja varhaisnuoruuteni Itikanmäen tienoilla, joten alueeseen liittyy paljonkin muistoja. On aina erityistä esiintyä lapsuuden ja nuoruuden maisemissa. Se tuo mieleen tuon ajan tapahtumat ja ihmiset eli paljon rakkaita muistoja. ⧫

21.3.2020

Paula Koivuniemi Roots & Friends

Kalevan Navetta

Artikkeli on julkaistu Kulttuurilehti Ilmiössä 2.1.2020.

Taideyliopiston Seinäjoen yksikkö

Taideyliopiston toiminta Seinäjoella on konsertteja, klubi-iltoja, näyttelyitä, taideyllätyksiä kaupungilla, aikuiskoulutusta avoimessa yliopistossa, monipuolisia lyhytkursseja, tutkimusta ja kehittämistä.

Osoite
Kalevan Navetta, Nyykoolinkatu 25

Lisätietoja
uniarts.fi/seinajoki

Lisää ilmiöitä: