MusiikkiSonja Jokiranta valjastaa unelmia

Teksti Juulia Soidinaho Kuva Luovuuden lakeus

Luovuuden lakeuden Sonja Jokiranta on yhdistänyt osaamisensa uniikiksi palvelukokonaisuudeksi.

Luovuuden lakeuden Sonja Jokiranta yhdistelee musiikin tekemistä ja esittämistä sekä kehollisuutta unelmien herättämisessä ja täyttämisessä. Sonja on paitsi filosofian maisteri puheviestintä pääaineenaan, myös tanssi- ja liiketerapeutti sekä laulaja–lauluntekijä. Hän kouluttaa ja kohtaa taide- ja sosiaalipuolella sekä yritysmaailmassa yksilöitä ja erilaisia ryhmiä.

Sonja työskentelee sekä terapiakliinikkona että yhteisötaiteilijana toimien esimerkiksi osallistavan laulunteon parissa. Sonja on julkaissut taiteilijanimellä Sonia Icaros esikoisalbuminsa Katso ihmistä toukokuussa 2019.

Sonja toimii myös artistihautomo Timanttihiomossa sekä tuottaa työnohjauspalveluja luovien, kokemuksellisten ja taidetta soveltavien menetelmien avulla. ⧫

Artikkeli on julkaistu Kulttuurilehti Ilmiössä 2.1.2020.

Luovuuden lakeus ja Timanttihiomo

Luovuuden lakeus tarjoaa Piirin alueella mm. kohdennettuja asiantuntijapalveluja vuorovaikutukseen ja työhyvinvointiin, taideterapiaa yksilöille, perheille ja ryhmille, osallistavan taiteen kokoaisuuksia ja alkavien yrittäjien sparrausta luovin menetelmin.

Timanttihiomo on saman katon alla toimiva säveltaiteen koulu ja artistihautomo kaiken ikäisille. Sävel- ja esittävää taidetta lähestytään monipuolisesti ja musiikinteorian alkeita läpikäydään erilaisin luovin menetelmin.

Osoite
Seuralantie 25

Lisätietoja
luovuudenlakeus.com

Lisää ilmiöitä: