KulttuurikeskusHugo tarjoaa! -haku avautuu syyskuussa

Teksti Katariina Vestergård Kuva Visio Creative

Kalevan Navetan Hugo-sali

Seinäjokiset taide- ja kulttuuriyhteisöt voivat hakea maksuttomia käyttövuoroja taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetan Hugo-saliin. Seinäjoen kaupungin kulttuuripalveluiden järjestämä Hugo tarjoaa! -haku on avoinna seuraavan kerran 1.–30.9.2021. Hakuun voivat osallistua Seinäjoella toimivat taide- ja kulttuuriyhteisöt. Haku on suunnattu ensisijaisesti sellaisille tahoille, joilla ei ole tavallisesti mahdollisuutta tapahtumatilan vuokraamiseen.

Hugo tarjoaa! -haku järjestetään kaksi kertaa vuodessa. Haun tavoitteena on valita 1–3 yhteisöä, joille tarjotaan 1–3 päivää salin käyttöä veloituksetta. Hakuun voi osallistua erilaisilla tapahtuma- ja esitysideoilla. Tapahtuman tai tilaisuuden tulee olla esitystyyppinen ja kertaluonteinen. Haku ei sovellu esimerkiksi pitkäkestoiseen näyttelytoimintaan tai yli 3 kertaa toistuvaan esitystoimintaan.

Psst! Seinäjoella toimivat taide- ja kulttuuriyhteisöt voivat varata Hugo-salia muutenkin alennettuun hintaan. Hinnasto ja varausohjeet: kalevannavetta.fi/hugosali. ⧫

Artikkeli on julkaistu Kulttuurilehti Ilmiössä 12.8.2021.

Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta

Kalevan Navetta on Seinäjoen uusi kulttuurikeskus historiallisella Itikanmäellä. Talo kokoaa kattonsa alle joukon taiteen ja kulttuurin toimijoita, jotka tarjoavat mm. näyttelyitä, konsertteja, myyntitapahtumia, ruokaelämyksiä, kerhoja ja kursseja.

Osoite
Nyykoolinkatu 25

Lisätietoja
kalevannavetta.fi

Lisää ilmiöitä:

Syysilmiö-kulttuuripäivä 6.10.2023

Syysilmiö-kulttuuripäivä järjestetään ensi kertaa Seinäjoella 6. lokakuuta 2023. Katso koko ohjelma täältä!